Zápis ze schůze výboru 14.6.2011

19.07.2011 14:15

Místo: SANUS Hradec Králové
Přítomni: Kebrle, Nejedlý, Smrčka, Fibír
Omluveni: Čižmář, Schmoranzová, Zálešák

 

  1. Dr.Kebrle informoval o jednáních FESSH v rámci kongresu FESSH v Oslu. Novým generálním sekretářem FESSH byl zvolen Zsolt Szabo. Diskutovány byl materiál White book of hand surgery, jako základ k dalšímu rozvoji chirurgie ruky v Evropě. Ke stažení na www.fessh.com
  2. Dr.Kebrle na kongresu prezentoval za ČSChR nabídku Prahy, jako místa pro konání evropského kongresu chirurgie ruky pro rok 2016. Delegáty FESSH bylo nakonec jako místo konání vybráno italské Milano, nicméně na další rok 2016 má Praha a ČSCHR již větší šanci uspět.
  3. FESSH upozorňuje, že jsou stále k dispozici fellowship programy. Junior fellowship je omezen věkem do 35 let, dotace je ve výši 2000 euro a bližší informace jsou zveřejněny na www.fessh.com. FESSH přijímá přihlášky i na basic science fellowship, které je ve výši 10.000 euro.
  4. Výbor přijal žádost MUDr.Komárka. o odhlášení ze společnosti.
  5. Výbor projednal a odsouhlasil ukončení členství pro MUDr. Kasperová Martina, MUDr. Bílek Josef, MUDr.Večeřová Michaela a MUDr. Kraus Zbyněk.
  6. Za nové členy společnosti byli přijati MUDr. Halada Filip, MUDr. Laštůvka Jaroslav, MUDr. Bayer Jiří, MUDr. Schwarzmannová Klára a MUDr. Meluzínová Petra.
  7. Doc.Smrčka byl přijat za člena Evropského klubu ČSChR.
  8. Dr.Fibír informoval výbor o přípravách na výroční kongres společnosti.
  9. Dr.Fibír informoval výbor o přípravných pracích na vzniku České společnosti terapie ruky.
  10. Výbor společnosti naplánoval shromáždění členů ČSChR v rámci kongresového jednání na 21.říjen 2011. Přípravou pověřil MUDr.Fibíra.
  11. Příští schůze výboru společnosti je naplánována na pondělí, 26.9. od 14:00 v SANUSu v Hradci Králové.

 

Zapsal MUDr.Aleš Fibír

 

Vyhledávání